Sambal goreng ati-peteh

Sambal goreng ati-peteh

door Getaway Travel

Van Danny Philips ontvingen we dit smakelijke recept voor Sambal Goreng Ati-Peteh. We kunnen niet wachten om het uit te proberen!

Ingredienten
500 gram gehalveerde kippenlevertjes
15 stuks petehbonen, in kwarten
2 eetlepels fijngesneden ui
2 teentjes fijngesneden knoflook
1 eetlepel sambal trassi
1 theelepel laos
2 stuks daon salam
1 stuks daon djeroek poeroet
0,25 liter dikke santen
zout naar behoeven

Bereiding
- Maak een boemboe van ui, knoflook, sambal, laos en zout en fruit dit even in twee eetlepels plantaardige olie.
- Voeg lever, santen, daon salam, djeroekpoeroet en petehbonen toe roer goed door en laat het inkoken op laag vuur.
- Serveer bij witte rijst.

ZELF NAAR Indonesie?

Bekijk alle 219 reizen om de rondreis Indonesië van je dromen te vinden

Reizen Indonesie

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Indonesië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief